Purificació d'aire i superfícies

Truca ara

Purificació d'aire i superfícies

Els purificadors més potents del mercat

Amb la Tecnologia Active Pure©, tecnologia espacial al teu servei

Ideal per a espais de fins a 185 m2 Cabal de flux d'aire: 410 m3 / h / 113,9 litres per segon. Inactivació de patògens en aire i superfícies fins a 279 m2.

Ideal per a espais de fins a 95m2 Cabal de flux d'aire: 83,25 m3/h /28,33 litres per segon. Inactivació de patògens en aire i superfícies fins 273 m2.

active pure blanc
hall of fame
NASA
portada home-06
hall of fame
NASA

Comença a viure
lliure de virus i bacteris

ActivePure® és una tecnologia ambiental exclusiva i patentada, que resol molts dels problemes actuals produïts per contaminants contagiosos en espais interiors. La tecnologia ActivePure® ataca activament a virus i bacteris tant en l’aire i com en les superfícies, desactivant a l’contacte. No requereix que el patogen sigui aspirat i capturat per un filtre o que s’exposi directament a la llum ultraviolada. Les molècules ActivePure® es distribueixen ràpidament per tot l’aire en una àrea determinada desactivant ràpidament els organismes microscòpics culpables de transmissions. És important destacar que és segura d’usar en presència de persones, animals i plantes. És la millor tecnologia disponible per mitigar els patògens transportats per l’aire de forma segura i ràpida en un espai ocupat.

És per això que confiem plenament en els nostres productes insígnia “Beyond Guardian Air” i “Pure&Clean” que funcionen amb tecnologia Active Pure® desenvolupats originalment per la NASA per al seu ús a l’Estació Espacial Internacional. I a més no genera ozó.

Hall of fame 3

La tecnologia Active Pure està present en llars i empreses de tot el món: Fàbriques, grans magatzems, centres comercials, hotels, restaurants, bars, centres d’oci, botigues, hospitals, centres de salut, farmàcies, dentistes, clíniques veterinàries, col·legis, universitats, centres esportius, concessionaris…

Beyond Guardian Air

Ideal per espais de fins a 185m2. Beyond Guardian Air neta i desinfecta silenciosament el teu espai perquè puguis millorar la teva qualitat de vida. Amb un cabal de flux d’aire de 410 m3 / h / 113,9 litres per segon i un rang d’inactivació de patògens en aire i superfícies de 279 m2. és el purificador d’aire i superfícies més potent de l’mercat.

Pure&Clean

Ideal per espais de fins a 95m2. Pure & Clean amb un cabal de flux d’aire de 83,25 m3 / h / 28,33 litres per segon i un rang d’inactivació de patògens en aire i superfícies de 273 m2 és el purificador compacte més potent i versàtil de l’mercat.

5 tecnologies de purificació

Tecnologia
ActiuPure®

Filtre superior
A HEPA

Generador
de ions

Llum
germinicida UVC

Filtre
carbó activat

Purifica el teu aire

Reprodueix vídeo

La tecnologia ActivePure és un sistema únic al món que va més enllà dels sistemes tradicionals de purificació d’aire, no només eliminant olors desagradables i reduint la pols.

Amb una eficiènciadel 99,97% neutralitza els contaminants i patògens aerotransportats, així com la neteja de totes les superfícies.

Tecnología Active Pure®

ActivePure és l’única tecnologia de neteja d’aire guardonada amb el prestigiós segell Certified Space Technology by Space Foundation. La tecnologia ActivePure és un sistema únic al món que va més enllà dels sistemes tradicionals de purificació de l’aire, no només eliminant olors desagradables i reduint la pols, sinó també eliminant contaminants nocius en l’aire i superfícies de la seva llar com virus i bacteris.

hall of fame
NASA

MEDICALAIR distribuïdor autoritzat

Contacta amb nosaltres!

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta’ns.

Descobreix què podem fer per tu

Contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari