Purificació d'aire i superfícies

Truca ara

Purificació d'aire i superfícies

Sobre nosaltres

hall of fame
NASA

Experts en aire

A MEDICALAIR som experts en depuració d’aire i som distribuïdor autoritzat d’ActivePure Technology, l’única tecnologia de purificació d’aire amb el prestigiós segell Certified Space Technology.

Com treballem?

Servim els nostres productes a casa o a la seu del client deixant-los en ple funcionament

A Medicar Air dediquem el 100% del nostre treball al benestar dels nostres clients, per això donem suport en tot moment, realitzem demostracions per ensenyar tots els beneficis que els nostres productes aporten a la seva llar o negoci.

Ens dediquem al benestar familiar i empresarial. Hem estat al servei dels nostres clients durant més de 10 anys, assessorant-los en tot moment i compartint amb ells el valor de tots els nostres productes.

Estem presents en milions de llocs

La nostra tecnologia Active Pure està present en llars i negocis de tot el món: fàbriques, grans magatzems, centres comercials, hotels, restaurants, bars, centres d’oci, botigues, oficines, hospitals, centres de salut, farmàcies, dentistes, clíniques veterinàries, escoles, universitats, centres esportius, concessionaris…

+ 20.000 clients satisfets

Serveis

Assessorament

Informem i assessorem als nostres clients durant tot el procés d'adquisició dels nostres productes.

Manteniment

Donem suport a qualsevol necessitat que pugui sorgir als nostres clients per tal de relacionar-nos amb tots els productes que subministrem.

Tecnología Active Pure®

ActivePure és l’única tecnologia de neteja de l’aire guardonada amb el prestigiós segell Certified Space Technology by Space Foundation. La tecnologia ActivePure és un sistema únic al món que va més enllà dels sistemes tradicionals de purificació de l’aire, no només eliminant olors desagradables i reduint la pols, sinó també eliminant contaminants nocius en l’aire i superfícies de la seva llar com virus i bacteris.

hall of fame
NASA

MEDICALAIR distribuïdor autoritzat

logo vitha

MEDICALAIR distribuïdor autoritzat

Contacta amb nosaltres!

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta’ns.

Descobreix què podem fer per tu

Contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari